News Details

Ανακοίνωση 4/2024 - Υπογραφή Συμβολαίου για την αποκατάσταση και εξωραϊσμό της κοινόχρηστης Πλατείας μπροστά από τα γραφεία του ΕΟΑ Λεμεσού

Yπογράφηκε στις 5/7/2024 στα Γραφεία του Επαρχιακού Οργανισμού Αυτοδιοίκησης το Συμβόλαιο για την αποκατάσταση και εξωραϊσμό της Κοινόχρηστης Πλατείας στο χώρο του συγκροτήματος στην οδό Φραγκλίνου Ρούσβελτ (μπροστά από τα Γραφεία του ΕΟΑ Λεμεσού – πρώην ΣΑΛΑ).

 Το Συμβόλαιο υπόγραψαν εκ μέρους της Διαχειριστικής Επιτροπής του Κτιριακού Συγκροτήματος Δήμου Λεμεσού – Φραγκλίνου Ρούσβελτ, ο Πρόεδρος της Επιτροπής κύριος Άλκης Αλκιβιάδης και εκ μέρους του εργολάβου A.N. Christou Contractors Ltd ο κ. Χρίστος Χρίστου, Διευθυντής.

 Στην τελετή υπογραφής παρευρέθηκαν, ο Πρόεδρος του ΕΟΑ Λεμεσού κος Γιάννης Τσουλόφτας, ο Δήμαρχος Λεμεσού κ. Γιάννης Αρμεύτης, η Επαρχιακή Διευθύντρια του Τμήματος Κοινωνικών Ασφαλίσεων, η Διαχειριστική Επιτροπή του Κτιριακού Συγκροτήματος και οι Αρχιτέκτονες και Επιμελητές του έργου.

Το έργο περιλαμβάνει μεταξύ άλλων την δημιουργία χώρων πρασίνου και χώρων ανάπαυσης και την δημιουργία σκηνής θεάτρου με κινητές κερκίδες όπου σε συνεργασία με την ΕΘΑΛ θα προβάλλονται διάφορες θεατρικές παραστάσεις.

Το έργο αναμένεται να ολοκληρωθεί σε έξι μήνες περίπου.

  

Επαρχιακός Οργανισμός Αυτοδιοίκησης Λεμεσού

(ΕΟΑ Λεμεσού)

 8 Ιουλίου 2024

TOP