Μήνυμα Γενικού Διευθυντή

Μήνυμα κ. Σωκράτη Μεταξά, Εκτελών καθήκοντα Γενικού Διευθυντή ΕΟΑ Λεμεσού

Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες,

Με ιδιαίτερη χαρά σας καλωσορίζω στην επίσημη ιστοσελίδα του Επαρχιακού Οργανισμού Αυτοδιοίκησης ΕΟΑ Λεμεσού. Η ιστοσελίδα αποτελεί την κύρια διαδικτυακή πηγή πληροφόρησης για τις υπηρεσίες και τις δράσεις του ΕΟΑ, οι οποίες αποσκοπούν στη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών στους Δήμους και τις Κοινότητες της Λεμεσού.

Σκοπός του ΕΟΑ Λεμεσού είναι να προσφέρει καινοτόμες και αποδοτικές λύσεις που θα υποστηρίξουν την τοπική αυτοδιοίκηση συμβάλλοντας στην ανάπτυξη της πόλης και των κοινοτήτων καθώς και στην ενίσχυση της ποιότητας ζωής των πολιτών. Μέσα από μια συνεχή, μεγάλη και κοινή προσπάθεια με τις τοπικές αρχές και όλους τους συνεργαζόμενους φορείς, δημιουργούμε και προσφέρουμε βιώσιμες, περιβαλλοντικά φιλικές και ανθρωποκεντρικές υπηρεσίες με επίκεντρο τον πολίτη και με γνώμονα την εξυπηρέτησή του.

Όραμά μας, ο νέος Οργανισμός να καταστεί υπόδειγμα συντονισμένης συνεργασίας για την εφαρμογή πολιτικών και πρακτικών που εξασφαλίζουν την βιωσιμότητα, την ποιότητα ζωής, την προστασία της δημόσιας υγείας και του περιβάλλοντος, την υγιή οικονομική δραστηριότητα και την ανάπτυξη. 

Ο ΕΟΑ Λεμεσού παρέχει αποτελεσματικές υπηρεσίες που απλοποιούν τις διαδικασίες, μειώνουν τη γραφειοκρατία και βελτιώνουν την εξυπηρέτηση των πολιτών. Με καινοτόμες προσεγγίσεις και τη χρήση τεχνολογίας, φιλοδοξούμε να καταστήσουμε τις υπηρεσίες προσβάσιμες και φιλικές προς όλους, διευκολύνοντας έτσι την καθημερινή ζωή των κατοίκων της πόλης και των κοινοτήτων.

Στην ιστοσελίδα του ΕΟΑ Λεμεσού, θα βρείτε λεπτομέρειες για τις παρεχόμενες υπηρεσίες ενώ θα ενημερώνεστε με εγκυρότητα, συνέχεια και συνέπεια για τις τρέχουσες και μελλοντικές δράσεις του Οργανισμού.

Θα ήθελα να εκφράσω τις ευχαριστίες μου προς όλους τους συνεργάτες που πίστεψαν στο όραμα του νέου Οργανισμού και συμβάλλουν ενεργά στην υλοποίησή του και να τονίσω ότι η υποστήριξη των πολιτών της Λεμεσού και των Κοινοτήτων προς τον νέο Οργανισμό είναι πολύτιμη και σημαντική ώστε να μπορούμε να κάνουμε πράξη τις δεσμεύσεις μας.

Σας προσκαλώ να εξερευνήσετε την ιστοσελίδα μας, να ενημερωθείτε για τις υπηρεσίες μας και να συμμετάσχετε στην προσπάθειά μας για να γίνουμε καλύτεροι. Μαζί μπορούμε να επιτύχουμε μεγάλες αλλαγές για ένα καλύτερο αύριο και να κάνουμε τη διαφορά στην καθημερινότητα και στη ζωή όλων μας.

Σωκράτης Μεταξάς
Εκτελών καθήκοντα Γενικού Διευθυντή του
Επαρχιακού Οργανισμού Αυτοδιοίκησης (ΕΟΑ Λεμεσού)

TOP